Estiu a la LLar

“L’Estiu a la Llar” és el nom del casal d’estiu de la Llar d’Infants Municipal Marinada  de Pineda de Mar. El casal funciona durant els mesos de juliol i agost, i està obert  a totes les famílies que durant el curs escolar duen el seu infant a la llar Marinada o a la llar Bressol de Mar de Pineda de Mar.

El casal d’estiu de les llars d’infants Marinada i Bressol de Mar ofereix a les famílies un espai de cura i atenció per als seus infants atès per professionals de les escoles bressol municipals. El servei ofereix diferents possibilitats horàries per adequar-se a les necessitats laborals de les famílies de Pineda durant els mesos d’estiu.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El casal d’estiu de la llar  d’Infants Marinada acull infants de dilluns a divendres durant els mesos de juliol i agost. Durant el mes de juliol el servei s’ofereix a totes dues llars d’infants municipals de Pineda. Durant el mes d’agost el servei només s’ofereix en un dels centres (de forma rotatòria).

“L’Estiu a la Llar” ofereix activitats educatives i engrescadores als infants, alhora que es respecten les necessitats d’estabilitat, rutines i tranquil·litat dels infants.